text.skipToContent text.skipToNavigation
625477
Tarjous
DF mallisarjan pienempi pumppu. Soveltuu erinomaisesti kohteisiin, joissa neste on vaikeasti pumpattavaa ja pumpattavat määrät ovat suuria. Repijäterä mahdollistaa pitkiä kuituja sisältävien nesteiden pumppaamisen. Repijäterä estää imuaukon tukkeutumisen. Pintavippaohjaus. Letkulähtö 50 mm.
 

PUMPUN YLEISTIEDOT

TEHO: 1,3kw

VIRTA: 220/50Hz

MAX TUOTTO: 300L/min

MAX NOSTOKORKEUS: 12m

SÄHKÖKAAPELIN PITUUS: 6m

POISTOLIITIN HALKAISIJA: 50mm

PAINO: 25,5kg

DF sarjan pumput on suunniteltu tehokkaaseen ja turvalliseen nesteiden pumppaamiseen. Pumppu on varustettu repijäterällä, joka silppuaa pitkät kuidut sekä pilkkoo isommat partikkelit pienemmiksi. Soveltuu hyvin myös helposti lajittuvien sekä jäykempien nesteiden pumppaamiseen. Repijäterä estää myös pumpun imuaukon tukkeutumisen. Letkulähtö 50 mm.

Pumppu on valmistettu ruostumattomasta teräksestä sekä valuraudasta, jotka kestävät hyvin kulutusta ja takaavat pitkän käyttöajan.

Pumpussa on automaattinen nesteen pintavahti, joka käynnistää ja sammuttaa pumpun nestepinnan mukaan. Moottorissa on sisäänrakennettu lämpösuoja, joka suojaa moottoria mahdollisessa häiriötilanteessa. Lämpösuoja mahdollistaa käytön haastavissa olosuhteissa.

 

KÄYTTÖALUE

  1. Vedenpitävä 5 metriin saakka
  2. Pumpattavan nesteen lämpötila ei saa ylittää 40 astetta
  3. Pumpattavan nesteen PH alue on oltava 4-10
  4. Pumpattavan nesteen tiheys saa olla maksimissaan 1200kg/m3
Laitteet
Teho (Wattia) 1300
Valmistajan tuotetiedot https://www.finnlacto.fi/wp-content/plugins/download-attachments/includes/download.php?id=8797